Biografie laten schrijven.

Wil je een biografie laten schrijven? Over jezelf, om jouw levensverhaal met de wereld of jouw familie te delen? Of over een familielid of vriend met een bijzonder verhaal? Wat de reden ook is, één ding is zeker: ieder mens heeft mooie verhalen te vertellen. En een biografie laten schrijven is dé manier om die op te tekenen.

Een biografie laten schrijven door een professional is een uitstekend idee. Want om verhalen volledig tot hun recht te laten komen, heb je een goede pen nodig. Bij Redactie Droog kunnen we jou die bieden. Mede dankzij onze journalistieke ervaring hebben wij een fijne schrijfstijl, een creatieve geest en uitstekende taalkennis. Daarmee zorgen we ervoor dat we jouw verwachtingen overtreffen.

Schrijf Redactie Droog.

Biografie laten schrijven door Redactie Droog? Gebruik het contactformulier voor een vrijblijvende kennismaking en offerte.

  Artikel laten schrijven

  Julian Droog.
  Tekstschrijver.

  Artikel laten schrijven door een copywriter.

  Het schrijven van een goede biografie is een flinke uitdaging. Een biografie moet boeiend geschreven, prettig leesbaar zijn en een logische structuur hebben. Dat het een uitgebreid verhaal is, maakt het extra moeilijk. Niet voor niets lopen mensen die dit zelf willen doen vaak tegen dezelfde problemen aan.

  In je hoofd weet je precies hoe het eruit moet gaan zien, maar met het nog lege Word-document voor je neus weet je plots niet waar je moet beginnen. Je gedachten op papier zetten blijkt dan opeens helemaal niet zo eenvoudig. Wil je daarom iemand met veel ervaring en creativiteit een biografie laten schrijven? Wij doen het met alle liefde voor je.

  Wat kost een biografie laten schrijven?

  Elke opdracht is natuurlijk anders. En dus verschilt ook het prijskaartje. Dat betekent alleen niet dat een artikel laten schrijven meteen bakken met geld hoeft te kosten. Wij schrijven al vanaf € 149,- creatieve artikelen en unieke verhalen.

  Wil je graag SEO-teksten of -blogs laten schrijven voor meer online bereik? Dan kunnen wij die al vanaf 8 cent per woord voor je maken.

  Voordat wij een SEO-tekst of artikel gaan schrijven, maken we op basis van jouw wensen altijd een vrijblijvende offerte met een vaste prijs. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

  Wil je een artikel laten schrijven? Neem dan vrijblijvend contact op of laat je telefoonnummer of mailadres achter in het contactformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  4 tips voor het schrijven van een biografie

  Verzamel belangrijke informatie

  Verzamel de verhalen die je sowieso wilt vertellen, belangrijke documenten en eventueel beeldmateriaal. Een biografie laten schrijven is natuurlijk een uitgebreid proces, en goede voorbereiding helpt enorm met de snelheid (en dus de kosten)!

  Wie worden er geïnterviewd?

  Denk alvast na over de interviews. Hoeft er maar één persoon geïnterviewd te worden of een heleboel? En wie kies je daarvoor uit, en waarom?

  Denk na over productie

  Is de productie van de biografie al geregeld? Zo niet, dan zijn er platforms waar je dit zelf kunt laten doen, zoals boekscout.nl en nookpress.com.

  Wat wordt de oplage?

  Als je een grotere oplage wilt, dan kun je jouw biografie ook laten publiceren bij bijvoorbeeld tenpages.com of Brave New Books.

  Wat schrijven klanten over Redactie Droog?

  ‘Het boek is beter leesbaar’

  Uniformiteit. Hoe spreek je lezers aan? Volgorde. En vooral het stellen van vragen als ‘wat bedoel je hiermee?’ en ‘welk punt wil je maken?’ hebben het boek zo veel beter (leesbaar) gemaakt. Ik heb geen moment getwijfeld aan de meerwaarde van Julian als eindredacteur.

  Marjet Veldhuis / Auteur

  ‘Goede tone of voice’

  Julian is onze vaste tekstschrijver. Hij is een fijn persoon om mee samen te werken en communiceert duidelijk. Julian is erg flexibel, denkt goed mee en schrijft met een goede tone of voice. We zullen in de toekomst zeker vaker projecten met hem op gaan pakken.

  Tessa Liebrand / Freelancer.nl

  ‘Snel en secuur’

  Als avondchef bij AD Sportwereld vind ik het heel fijn om Julian in het team te hebben. Hij is zeer betrokken, komt vaak met goede ideeën en is in de eindredactie snel en toch erg secuur. Bovendien is hij flexibel, altijd goedgehumeurd en energiek. Kortom, op Julian kun je bouwen.

  Lars Omloo / AD

  Waarom een biografie laten schrijven door ons? 

  Persoonlijke verhalen fascineren ons. De zoektocht naar unieke mensen heeft ons al naar veel bijzondere plekken geleid. Van het Roemeense platteland tot de zorginstelling bij ons om de hoek in Arnhem: overal hebben we mooie menselijke verhalen opgetekend. Inmiddels hebben we honderden artikelen gemaakt voor kranten, magazines, bedrijven en overheidsinstellingen. 

  Wij vinden niets mooier dan diep in iemands leven duiken. Wat heb je meegemaakt? Hoe zit je in elkaar? Waar zit de pijn? Welke hoogtepunten heb je bereikt? Hoe kijken anderen naar jou? Onze oprechte interesse in jouw levensverhaal leidt altijd tot een mooie biografie. 

  Meer lezen over ons? Klik dan hier.

  Pim Muller.
  Tekstschrijver.

  Wat kan je verwachten van Redactie Droog?

  Schrijf ons.

  Een biografie laten schrijven? Gebruik het contactformulier voor een vrijblijvende kennismaking.

   Schrijf ons.

   SEO teksten laten schrijven? Gebruik het contactformulier voor een vrijblijvende kennismaking en gratis offerte.

    Archiefkast.

    In het buitenland.