Blogs laten schrijven.

Koudwatervrees is het. Diep vanbinnen weet je het al langer. Eigenlijk zou je blogs moeten schrijven. Interessante verhalen zijn namelijk het perfecte middel om nog meer uit je bedrijf te halen en jezelf te kunnen profileren als dé expert in jouw branche. Je doet het alleen niet. Geen inspiratie. Te weinig tijd. Geen zin. De drempel om zelf te schrijven is te hoog.

Wil je toch graag jouw bedrijf beter presenteren en jouw kennis delen? Blogs laten schrijven is een uitstekende manier om dat te doen! Met een blog blijft jouw website actueel en zorg je, naast het kernverhaal van jouw bedrijf, voor verdieping en verbreding. Je laat zien dat jij dé expert bent op een bepaald gebied en dat leidt tot verbeterde zichtbaarheid en vindbaarheid in de zoekmachines.

Waarom blogs laten schrijven?

 • Meer websitebezoekers
 • Goed geschreven verhalen
 • Actuele website
 • Jij wordt gezien als dé expert in de branche

Schrijf Redactie Droog.

Blogs laten schrijven door Redactie Droog? Gebruik het contactformulier voor een vrijblijvende kennismaking en offerte.

  Artikel laten schrijven

  Julian Droog.
  Tekstschrijver.

  Blogs laten schrijven door een copywriter.

  Blogs laten schrijven door een copywriter is om meerdere redenen een goede keuze. Verhalen op een professionele en lekker leesbare manier op papier zetten is niet zo makkelijk als dat het lijkt. Ook het schrijven van een blog is een vak apart. De tekst moet leuk en foutloos zijn, jouw doelgroep aanspreken en onthouden worden. Regelmatig een blog schrijven kost best veel tijd en energie, die jij misschien liever wilt steken in de corebusiness van jouw bedrijf.

  Wij gaan met liefde en plezier aan de slag met het schrijven van goede blogs voor jouw website! Door de combinatie van onze journalistieke achtergrond en kennis van SEO zorgen wij voor mooie, creatieve en doelgerichte verhalen. Prettig leesbare teksten die SEO-geoptimaliseerd zijn en ook nog eens jouw lezers aanzetten tot actie.

  Wat kost blogs laten schrijven?

  Omdat elke opdracht anders is en wij altijd maatwerk leveren, is dat van tevoren lastig om te zeggen. Maar blogs laten schrijven hoeft niet meteen bakken met geld te kosten. 

  Vanaf € 199,- schrijven wij al unieke, creatieve blogs. Wil je graag SEO-blogs laten schrijven voor meer online bereik? Dan kunnen wij die al vanaf 10 cent per woord voor je maken.

  Voordat wij een SEO-tekst of blog gaan schrijven, maken we op basis van jouw wensen altijd een vrijblijvende offerte met een vaste prijs. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent.

  Wil je blogs laten schrijven door ons? Neem dan vrijblijvend contact op of laat je telefoonnummer of mailadres achter in het contactformulier en wij laten zo snel mogelijk van ons horen.

  Op maat gemaakte blogs.
  v.a. € 199,-
  Onbeperkt aantal correctierondes.
  Premium blogs.
  Originele invalshoeken.
  Professionele eindredactie.

  Wat schrijven klanten over Redactie Droog?

  ‘Het boek is beter leesbaar’

  Uniformiteit. Hoe spreek je lezers aan? Volgorde. En vooral het stellen van vragen als ‘wat bedoel je hiermee?’ en ‘welk punt wil je maken?’ hebben het boek zo veel beter (leesbaar) gemaakt. Ik heb geen moment getwijfeld aan de meerwaarde van Julian als eindredacteur.

  Marjet Veldhuis / Auteur

  ‘Goede tone of voice’

  Julian is onze vaste tekstschrijver. Hij is een fijn persoon om mee samen te werken en communiceert duidelijk. Julian is erg flexibel, denkt goed mee en schrijft met een goede tone of voice. We zullen in de toekomst zeker vaker projecten met hem op gaan pakken.

  Tessa Liebrand / Freelancer.nl

  ‘Snel en secuur’

  Als avondchef bij AD Sportwereld vind ik het heel fijn om Julian in het team te hebben. Hij is zeer betrokken, komt vaak met goede ideeën en is in de eindredactie snel en toch erg secuur. Bovendien is hij flexibel, altijd goedgehumeurd en energiek. Kortom, op Julian kun je bouwen.

  Lars Omloo / AD

  Waarom blogs laten schrijven door ons? 

  Onze nieuwsgierigheid en interesse hebben ons al naar allerlei mooie plekken geleid. Van Boekarest tot de zorginstelling bij ons om de hoek in Arnhem: altijd en overal zijn wij op zoek naar bijzondere verhalen. Inmiddels hebben we duizenden stukken geschreven voor kranten, magazines, bedrijven en overheidsinstellingen. 

  Wij kunnen ons ook razendsnel verdiepen in een compleet nieuwe wereld, zodat we precies de tone of voice kunnen pakken die erbij past. We schreven onder andere al artikelen voor een platform voor freelancers, een leasemaatschappij, horecazaken, zorginstellingen, een wijn- en koffiehandelaar, fotograaf, jurist en (online) marketingbureaus.

  Wil je blogs laten schrijven door ons? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij schrijven niet alleen blogs, maar hebben ook uitgebreide ervaring met het controleren en verbeteren van stukken. Daarnaast kunnen wij onder meer persberichten voor je opstellen, artikelen schrijven en teksten voor jouw (nieuwe) website maken.

  Meer lezen over ons? Klik dan hier.

  Pim Muller.
  Tekstschrijver.

  Wat kan je verwachten van Redactie Droog?

  Schrijf ons.

  Blogs laten schrijven? Gebruik het contactformulier voor een vrijblijvende kennismaking.

   Schrijf ons.

   SEO teksten laten schrijven? Gebruik het contactformulier voor een vrijblijvende kennismaking en gratis offerte.

    Archiefkast.

    In het buitenland.