‘Goede tone of voice’

Julian is onze vaste tekstschrijver. Hij is een fijn persoon om mee samen te werken en communiceert duidelijk. Julian is erg flexibel, denkt goed mee en schrijft met een goede tone of voice. We zullen in de toekomst zeker vaker projecten met hem op gaan pakken.

Tessa Liebrand / Freelancer.nl
Freelancer.nl

‘Geen moment getwijfeld aan zijn meerwaarde’

Uniformiteit. Hoe spreek je lezers aan? Volgorde. Neem je lezer mee in het verhaal. En vooral het stellen van vragen als ‘wat bedoel je hiermee?’ en ‘welk punt wil je maken?’ hebben het boek zo veel beter (leesbaar) gemaakt. Ik heb geen moment getwijfeld aan de meerwaarde van Julian als eindredacteur.

Marjet Veldhuis / Auteur van het boek Heilige Zorghuisjes
Marjet Veldhuis

‘Straight to the point’

Ik heb ontzettend fijn gewerkt met Julian. Hij is straight to the point, komt zijn afspraken na. Mocht dat niet lukken laat hij het van tevoren weten. Ik heb de opdracht goed kunnen bespreken. Door de nieuwe teksten die hij heeft geschreven kan ik weer met trots verwijzen naar mijn website.

Giuseppe Baarh / BealCamera
Beal Camera

‘Het verhaal wordt perfect verteld’

Ik kende Julian goed via de voetbalwereld. Vanwege zijn betrokken manier van schrijven als sportjournalist wist ik zeker dat hij ook voor mijn bedrijf van toegevoegde waarde zou zijn. De website heeft een nieuwe look gekregen en door de persoonlijke tekst krijgt de klant een betere beleving. Het verhaal achter de wijn wordt perfect verteld, mede dankzij de link met de QR-code.

Max de Wijze / Awake Wijn en Koffie
Awake Wijn en Koffie

‘Hij denkt graag mee’

Julian bleek van grotere waarde dan van tevoren gedacht. Hij maakt niet alleen leuke teksten, maar dacht ook met ons mee over de online strategie en de lay-out van de website. 

Arthur Bleijerveld / Bleijerveld Juridisch advies
Bleijerveld Juridisch advies

‘Julian kan een verhaal van iemand beter verwoorden dan diegene zelf’

Duik in De Archiefkast, lees de interviews en zie hoe Julian werkt. Hij heeft geen vragenlijst voor een interview, hij voert een gesprek en is oprecht geïnteresseerd. Hij slaagt erin het verhaal van iemand beter te verwoorden dan diegene zelf kan. Een uitstekende journalist bovendien, die zich in een onderwerp kan vastbijten. Hij is een vakman.

Walter Nieuwkamp / De Gelderlander
De Gelderlander

‘Julian schrijft vlot, netjes en met een vleugje humor’

Julian is de ideale schrijver voor Staantribune. Hij schrijft vlot, netjes, met een vleugje humor én altijd ruim binnen de gestelde deadline. Is bovendien pro-actief en komt met originele ideeën waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Je kunt hem, om maar eens een cliché te gebruiken, ‘om een boodschap sturen’. Julian komt altijd terug met wat je hebt gevraagd, en zelfs meer dan dat.

Jim Holterhuës / Staantribune
Staantribune

‘Betrouwbaar en zorgvuldig’

Julian is betrouwbaar, zorgvuldig, werkt snel en levert vakwerk. Hij is de afgelopen jaren van grote toegevoegde waarde gebleken voor VICE Sports. We zijn erg blij dat hij voor ons schrijft.

Sam van Raalte / VICE
VICE

‘Hij is zeer betrokken en komt vaak met goede ideeën’

Als avondchef bij AD Sportwereld vind ik het heel fijn om Julian in het team te hebben. Hij is zeer betrokken en komt vaak met goede ideeën. Ik kan met hem goede journalistieke discussies voeren, waar de pagina’s uiteindelijk beter van worden. Julian is in de eindredactie snel en toch erg secuur. Bovendien is hij flexibel, altijd goedgehumeurd en energiek. Kortom, op Julian kun je bouwen.

Lars Omloo / AD
AD