Artikel laten schrijven.

Wil je graag kennis delen met de rest van Nederland, maar kom je er niet aan toe om een artikel te schrijven? Wij ondersteunen je graag en verdiepen ons met veel plezier razendsnel in jouw wereld.

Offerte aanvragen.

Wil je graag een artikel laten schrijven door ons? Vraag hieronder een offerte aan!

Hoge kwaliteit. Creatief & SEO geoptimaliseerd.

Volledige ondersteuning. Van idee tot publicatie.

Snelle levering. Deadline garantie.

Zo gaat onze artikelschrijver te werk.

Kennismaking.

Voor wij een artikel schrijven, zijn we benieuwd naar jouw verhaal. We horen graag hoe jij ondersteuning kan gebruiken. We komen langs of voeren digitaal een gesprek.

Afspraken.

Is er een klik? Dan kleuren we de samenwerking in. We maken concrete afspraken, bijvoorbeeld over de deadlines, de hoeveelheid artikelen en het vaste tarief.

Aan de slag.

Wij gaan artikelen schrijven en zorgen ervoor dat alles op tijd af is. Ook denken we proactief met je mee en evalueren we regelmatig bij een langdurige samenwerking.

Wat kost een artikel laten schrijven?

We maken voor het schrijven van één of meerdere artikelen een offerte en eventueel een plan van aanpak. Wij werken zo veel mogelijk met vaste tarieven. Dat kan een maandelijks bedrag zijn voor een x-aantal artikelen of een vast tarief voor één artikel. De exacte prijs hangt onder meer af van de lengte van het verhaal en de wijze waarop het artikel tot stand moet komen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden.

Bij een structurele samenwerking schrijven we eventueel eerst een proefartikel. Tijdens de samenwerking denken we graag met je mee. Bijvoorbeeld over hoe je de gemaakte content maximaal kan benutten. Of misschien ben je wel geholpen als wij bij het verhaal ook social media-teksten aanleveren.

Een betrokken redactie
voor een vast tarief.

1 artikel per maand.

225,-
 • Gratis brainstormsessie.
 • 400-700 woorden.
 • Feedback verwerken.
 • Hulp bij online zetten.
 • Content passend bij jouw bedrijf.

2 artikelen per maand.

400,-
 • Gratis brainstormsessie.
 • 400-700 woorden.
 • Feedback verwerken.
 • Hulp bij online zetten.
 • Content passend bij jouw bedrijf.

Iets anders?
Dat kan ook.

Tarief op maat
 • Gratis brainstormsessie.
 • Lengte samen bepalen.
 • Feedback verwerken.
 • Hulp bij online zetten.
 • Content passend bij jouw bedrijf

Over de artikelschrijvers van Redactie Droog.

Veel organisaties en bedrijven hebben ons artikelen laten schrijven. Van de bedrijfswagendealer op de hoek, tot de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Met veel plezier gaan we ook voor jullie aan de slag.

We maken goed geschreven artikelen, met originele invalshoeken. We zijn betrokken. Wij zullen de artikelen nooit zo, hup, bij je over de schutting gooien en er niet meer naar omkijken. En door onze journalistieke basis zijn we gewend aan deadlines en kunnen we dus óók onder tijdsdruk foutloos tikken.

Artikel laten schrijven

Dit schrijven onze opdrachtgevers.

In de verhalen staat geen leesteken fout, maar bovenal leveren ze beeldende portretten. Na het lezen van de verhalen lijkt het alsof je de geïnterviewde kent. Dat geldt ook voor de verhalen die ze leveren aan onze academie. Met plezier leg ik iedere week een opdracht bij hen neer.

Redactie Droog weet als geen ander hoe je die impact op iemands leven in een verhaal naar voren haalt. Ze stellen de juiste vragen en luisteren tussen de regels door. Precies wat ik zocht binnen mijn contentstrategie!

Lees de interviews en zie hoe Julian werkt. Hij heeft geen vragenlijst voor een interview, hij voert een gesprek en is oprecht geïnteresseerd. Julian slaagt erin het verhaal van iemand beter te verwoorden dan diegene zelf kan. Hij is een vakman.

Door de belangstelling en collegialiteit ontstaat er vanzelf een prettige, natuurlijke samenwerking. Ze zijn integer, eerlijk en open. Onbevangen en gedurfd. Bovendien lukt het door de flexibiliteit om samen snel wegen te vinden naar resultaat.​

Hulp bij alle bedrijfsteksten.

We helpen je graag met allerlei teksten en verhalen voor jouw bedrijf of organisatie. Dat kan in een structurele samenwerking zijn of als losse opdracht. We spreken altijd een vast tarief af. De hoogte daarvan hangt van allerlei factoren af, bijvoorbeeld de hoeveelheid en het type werk. Daarom maken we altijd een persoonlijke offerte.

Mochten jullie het fijn vinden, starten we met een proefverhaal- of tekst. Tijdens de samenwerking denken we graag met jullie mee. Bijvoorbeeld over hoe jullie de content maximaal kunnen benutten. Of misschien zijn jullie wel geholpen als wij bij het verhaal ook social media-teksten aanleveren.

Unieke content voor een vast tarief.

Interview.

Vanaf € 225,-

Blog.

Vanaf € 200,-

Webteksten.

€ 70,- per uur.

Nieuwsbrief.

Vanaf € 225,-

Persbericht.

Vanaf € 245,-

Eindredactie.

€ 70,- per uur.

Vraag een offerte aan voor de teksten die jullie kunnen gebruiken.

Succesverhalen.

HAN.

De Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) laat ons meerdere artikelen schrijven per maand. Over onder anderen studenten, docenten, projecten en bijeenkomsten. 

Blogartikel laten schrijven

Ministerie van I & W.

Voor het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat schreven we voor een jubileummagazine alle artikelen. We hielden drie dagen lang interviews en werkten die vervolgens uit.

Ubbink.

Na de 125 verhalen voor het boek ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan schrijven we nu ook inhoudelijke blogartikelen en verhalen voor het personeelsblad. 

Artikel laten schrijven? Wij nemen graag contact op.

Wil je graag een artikel laten schrijven door ons? Bel of schrijf ons voor een kennismakingsgesprek of vul het contactformulier in en wij nemen contact met jou op.