Redactie Droog.

Artikel laten schrijven.

Volledige ondersteuning van creatieve journalisten en tekstschrijvers.

Redactie Droog.

Artikel laten schrijven.

Volledige ondersteuning van creatieve journalisten en tekstschrijvers.

Waarom een artikel laten schrijven door ons?

Onze nieuwsgierigheid en interesse hebben ons al naar veel bijzondere plekken geleid. Van het Hongaarse dorp Dunaujvaros tot de zorginstelling bij ons om de hoek in Arnhem: altijd en overal zijn wij op zoek naar mooie verhalen. Inmiddels hebben we honderden artikelen geschreven voor kranten, magazines, bedrijven en overheidsinstellingen. 

Bovendien kunnen wij ons razendsnel verdiepen in een compleet nieuwe wereld. Zo schreven we onder andere artikelen voor een platform voor freelancers, een leasemaatschappij, horecazaken, zorginstellingen, een wijn- en koffiehandelaar, fotograaf, jurist en (online) marketingbureaus.

Snelle en foutloze levering. De journalistiek is onze basis. Daardoor zijn we gewend aan strakke deadlines en kunnen we als geen ander foutloos werken onder druk. 

Creativiteit. Wij bedenken altijd een originele invalshoeken, zodat de artikelen die wij maken blijven hangen bij de lezer. Zo vinden mensen jou niet alleen, ze onthouden je ook.

Betrokkenheid. Wij zullen nooit onze teksten zo, hup, over de schutting gooien bij je om er volgens niet meer naar om te kijken. Wij puzzelen net zo lang, totdat het artikel perfect is.

Redactie voor bedrijven & organisaties.

Wil je graag jouw kennis delen met de rest van Nederland, maar kom je er niet aan toe om een goed artikel te schrijven? Zou je websitebezoekers het liefst meer informatie geven over de producten in de webshop of jouw bedrijf nog beter willen presenteren, alleen lukt het niet om een pakkende tekst te maken?

Een artikel laten schrijven door een professional kan om allerlei redenen een uitstekend idee zijn. Doordat de basis van Redactie Droog in de journalistiek ligt, zijn onze artikelen met een fijne pijn en creatieve geest geschreven. Onze liefde voor het vak zorgt er zelfs voor dat je bij SEO-teksten originaliteit van ons kunt verwachten.

Hart voor Zorg.

Wij vormen onder meer de redactie van Hart voor Zorg, de carrière community voor zorgprofessionals. We interviewen experts, schrijven blogs, maken nieuwsbrieven, doen eindredactie, bedenken én maken korte interviewseries voor social media en schrijven alle webteksten voor het platform.

Volledige ondersteuning.

Wij zijn de redactie waar je op kunt bouwen. We zijn betrouwbaar & betrokken, bedenken creatieve invalshoeken en leveren snel & foutloos. We schrijven o.a. verhalen, interviews, nieuwsbrieven en blogs. Bovendien denken we mee bij het optimaal inzetten van alle gemaakte content.

Artikel laten schrijven.

Goed luisteren. De pijnlijke vragen durven stellen. En vervolgens iemands woorden vertalen in een mooi verhaal dat mensen raakt, inspireert of een glimlach bezorgt. 

Nieuwsbrieven.

Een bestand met mailadressen verzamelen is opgave nummer één, mensen blijvend aan je binden en activeren met interessante nieuwsbrieven is twee. 

Blogs.

Interessante artikelen zijn hét middel om je als bedrijf of organisatie te profileren als de expert in jouw branche. Alleen moeten ze daarvoor natuurlijk wel lekker lezen. 

HAN.

Voor de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) schrijven we wekelijks verhalen over onder anderen studenten, docenten, projecten en bijeenkomsten. 

PlatformCHD.

We maken de maandelijkse nieuwsbrief, schrijven verhalen en hebben onlangs het eerste magazine gemaakt (coördinatie, eindredactie & verhalen).

Ubbink.

Na de 125 verhalen voor het boek ter gelegenheid van het 125 jarig bestaan schrijven we nu ook inhoudelijke blogs en verhalen voor het personeelsblad

Dit schrijven opdrachtgevers.

Julian ken ik al van zijn werk voor de Gelderlander. In zijn verhalen stond geen leesteken fout, maar bovenal leverde hij beeldende portretten. Na het lezen van zijn verhalen lijkt het alsof je de geïnterviewde kent. En dat geldt nog steeds voor de verhalen die hij samen met compagnon Pim levert aan onze academie. Met veel plezier leg ik iedere week een nieuwe opdracht bij hen neer.

Erna Jansen.

Communicatieadviseur HAN.

Het invoelbaar maken van het effect van een handicap is van groot belang om donateurs en fondsen de noodzaak van een stichting als HandicapNL te laten ervaren. Redactie Droog weet als geen ander hoe je die impact op iemands leven in een verhaal naar voren haalt. Ze stellen de juiste vragen en luisteren tussen de regels door. Precies wat ik zocht binnen mijn contentstrategie!

Annelieke Acda.

Contentspecialist HandicapNL.

Lees de interviews en zie hoe Julian werkt. Hij heeft geen vragenlijst voor een interview, hij voert een gesprek en is oprecht geïnteresseerd. Julian slaagt erin het verhaal van iemand beter te verwoorden dan diegene zelf kan. Een uitstekende journalist bovendien, die zich in een onderwerp kan vastbijten. Hij is een vakman, en nog een toffe gast ook.

Walter Nieuwkamp.

Eindredacteur De Gelderlander.

Redactie.

Pim.

Julian.

Marlies.

Artikel laten schrijven door een copywriter.

Het schrijven van een goed artikel is een flinke uitdaging. De tekst moet leuk zijn om te lezen, een logische opbouw hebben en worden onthouden door jouw doelgroep. Niet voor niets lopen veel mensen bij het schrijven van een artikel tegen dezelfde problemen aan.

Je hebt een leuk idee, maar als je het lege Word-document voor je ziet, weet je niet waar je moet beginnen. Je gedachten op papier zetten blijkt dan ineens helemaal niet zo eenvoudig. Wil je daarom iemand met veel ervaring en creativiteit een artikel laten schrijven? Wij doen het met alle liefde voor je.

Wat kost een artikel laten schrijven?

Elke opdracht is natuurlijk anders. En dus verschilt ook het prijskaartje. Dat betekent alleen niet dat een artikel laten schrijven meteen bakken met geld hoeft te kosten. Wij schrijven al vanaf € 200,- creatieve artikelen en unieke verhalen.

Voordat wij een artikel schrijven, maken we op basis van jouw wensen altijd een vrijblijvende offerte met een vaste prijs. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Wil je een artikel laten schrijven? Neem dan vrijblijvend contact op of laat je telefoonnummer of mailadres achter in het contactformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Een artikel laten schrijven?