Wil je graag jouw kennis delen met de rest van Nederland, maar kom je er niet aan toe om een goed artikel te schrijven? Zou je websitebezoekers het liefst meer informatie geven over de producten in de webshop of jouw bedrijf nog beter willen presenteren, alleen lukt het niet om een pakkende tekst te maken?

Een artikel laten schrijven door een professional kan om allerlei redenen een uitstekend idee zijn. Door mijn jarenlange ervaring als journalist heb ik een fijne schrijfstijl, een creatieve geest en een uitstekende taalkennis. Ik ben geen hersenloze typemachine die de ene na de andere SEO-tekst binnen een uur aanlevert, maar natuurlijk let ik ook op jouw vindbaarheid in Google.

Meer over redactie droog.
artikel laten schrijven

Wil je graag jouw kennis delen met de rest van Nederland, maar kom je er niet aan toe om een goed artikel te schrijven? Zou je websitebezoekers het liefst meer informatie geven over de producten in de webshop of jouw bedrijf nog beter willen presenteren, alleen lukt het niet om een pakkende tekst te maken?

Een artikel laten schrijven door een professional kan om allerlei redenen een uitstekend idee zijn. Door mijn jarenlange ervaring als journalist heb ik een fijne schrijfstijl, een creatieve geest en een uitstekende taalkennis. Ik ben geen hersenloze typemachine die de ene na de andere SEO-tekst binnen een uur aanlevert, maar natuurlijk let ik ook op jouw vindbaarheid in Google.

Meer over redactie droog.

Wat voor artikel laten schrijven?

 • Reportages
 • Artikelen voor websites
 • Interviews
 • Tijdschriftartikelen
 • Verhalen
 • Informatieve artikelen
 • Artikelen over jouw bedrijf

Een flinke uitdaging.

Het schrijven van een goed artikel is een flinke uitdaging. De tekst moet leuk zijn om te lezen, een logische opbouw hebben en worden onthouden door jouw doelgroep. Niet voor niets lopen veel mensen bij het schrijven van een artikel tegen dezelfde problemen aan.

Je hebt een leuk idee, maar als je het lege Word-document voor je ziet, weet je niet waar je moet beginnen. Je gedachten op papier zetten blijkt dan ineens helemaal niet zo eenvoudig. Wil je daarom iemand met veel ervaring en creativiteit een artikel laten schrijven? Ik doe het met alle liefde voor je.

Een flinke uitdaging.

Het schrijven van een goed artikel is een flinke uitdaging. De tekst moet leuk zijn om te lezen, een logische opbouw hebben en worden onthouden door jouw doelgroep. Niet voor niets lopen veel mensen bij het schrijven van een artikel tegen dezelfde problemen aan.

Je hebt een leuk idee, maar als je het lege Word-document voor je ziet, weet je niet waar je moet beginnen. Je gedachten op papier zetten blijkt dan ineens helemaal niet zo eenvoudig. Wil je daarom iemand met veel ervaring en creativiteit een artikel laten schrijven? Ik doe het met alle liefde voor je.

Wat voor artikel laten schrijven?

 • Reportages
 • Artikelen voor websites
 • Interviews voor vakbladen
 • Tijdschriftartikelen
 • Verhalen met personeelsleden
 • Informatieve artikelen
 • Artikelen over jouw bedrijf

Archiefkast.

Archiefkast.

Waarom een artikel laten schrijven door mij? 

Van het Hongaarse dorp Dunaujvaros tot de zorginstelling bij mij om de hoek in Arnhem. Altijd en overal ben ik, Julian Droog, op zoek naar mooie verhalen. Mijn nieuwsgierigheid en interesse hebben mij al door half Europa geleid. Inmiddels heb ik honderden persoonlijke verhalen gemaakt voor kranten, magazines, bedrijven en overheidsinstellingen.  

Bovendien kan ik mij razendsnel verdiepen in een compleet nieuwe wereld. Zo schreef en verbeterde ik al teksten voor onder meer een platform voor freelancers, een leasemaatschappij, zorginstellingen, een wijn- en koffiehandelaar, fotograaf, jurist en (online) marketingbureaus.

Controleren

Ook werk ik als eindredacteur van auteurs. Zo hielp ik onder anderen Marjet Veldhuis bij het schrijven van Heilige Zorghuisjes, een boek over de vraag of de zorg echt onbetaalbaar is. 

Waarom een artikel laten schrijven door mij? 

Van het Hongaarse dorp Dunaujvaros tot de zorginstelling bij mij om de hoek in Arnhem. Altijd en overal ben ik, Julian Droog, op zoek naar mooie verhalen. Mijn nieuwsgierigheid en interesse hebben mij al door half Europa geleid. Inmiddels heb ik honderden persoonlijke verhalen gemaakt voor kranten, magazines, bedrijven en overheidsinstellingen.  

Bovendien kan ik mij razendsnel verdiepen in een compleet nieuwe wereld. Zo schreef en verbeterde ik al teksten voor onder meer een platform voor freelancers, een leasemaatschappij, zorginstellingen, een wijn- en koffiehandelaar, fotograaf, jurist en (online) marketingbureaus.

Controleren

Ook werk ik als eindredacteur van auteurs. Zo hielp ik onder anderen Marjet Veldhuis bij het schrijven van Heilige Zorghuisjes, een boek over de vraag of de zorg echt onbetaalbaar is. 

Contactformulier.

Artikel laten schrijven? Gebruik het contactformulier voor een gratis offerte.

Wat schrijven opdrachtgevers?

‘Het boek is beter leesbaar’

Ik heb geen moment getwijfeld aan zijn meerwaarde als eindredacteur. Vooral het stellen van vragen als ‘wat bedoel je hiermee?’ en ‘welk punt wil je maken?’ hebben het boek veel beter (leesbaar) gemaakt.

Marjet Veldhuis / Auteur

‘Goede tone of voice’

Julian is onze vaste tekstschrijver. Hij is een fijn persoon om mee samen te werken en communiceert duidelijk. Julian is erg flexibel, denkt goed mee en schrijft met een goede tone of voice.

Tessa Liebrand / Freelancer.nl

‘Van grote waarde’

Julian bleek van grotere waarde dan van tevoren gedacht. Hij maakt niet alleen leuke teksten, maar dacht ook met ons mee over de online strategie en de lay-out van de website. 

Arthur Bleijerveld / Bleijerveld Juridisch advies

Wat kan je van mij verwachten? 

Artikel laten schrijven

Wat kan je van mij verwachten? 

Contactformulier.

Wil je een artikel laten schrijven door mij? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

Wat kost een artikel laten schrijven?

Omdat elke opdracht anders is en ik altijd maatwerk lever, is dat van tevoren lastig om te zeggen. Maar een artikel laten schrijven hoeft niet meteen bakken met geld te kosten. Voordat ik aan de slag ga, maken we een afspraak over een vaste prijs. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Wil je een artikel laten schrijven door mij? Neem dan vrijblijvend contact met mij op of laat je telefoonnummer of mailadres achter in het contactformulier en ik laat zo snel mogelijk van mij horen.

Ik schrijf niet alleen artikelen, maar kan door mijn werk als eindredacteur voor De Gelderlander en het Algemeen Dagblad ook jouw geschreven stukken controleren en verbeteren. Daarnaast kan ik onder meer persberichten voor je opstellen, blogs schrijven en teksten voor jouw (nieuwe) website maken.

Wat kost een artikel laten schrijven?

Omdat elke opdracht anders is en ik altijd maatwerk lever, is dat van tevoren lastig om te zeggen. Maar een artikel laten schrijven hoeft niet meteen bakken met geld te kosten. Voordat ik aan de slag ga, maken we een afspraak over een vaste prijs. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Wil je een artikel laten schrijven door mij? Neem dan vrijblijvend contact met mij op of laat je telefoonnummer of mailadres achter in het contactformulier en ik laat zo snel mogelijk van mij horen.

Ik schrijf niet alleen artikelen, maar kan door mijn werk als eindredacteur voor De Gelderlander en het Algemeen Dagblad ook jouw geschreven stukken controleren en verbeteren. Daarnaast kan ik onder meer persberichten voor je opstellen, blogs schrijven en teksten voor jouw (nieuwe) website maken.

Contactformulier.

Wil je een artikel laten schrijven door mij? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.