Verhaal laten schrijven.

Wil je graag mooie verhalen laten schrijven, zodat je die kan delen met de rest van Nederland? Met onze creativiteit en fijne pen ondersteunen wij jullie graag met interviews, blogartikelen & meer.

Offerte aanvragen.

Wil je graag een verhaal laten schrijven door ons? Vraag hieronder een offerte aan!

Hoge kwaliteit. Creatief & goed geschreven.

Volledige ondersteuning. Van idee tot publicatie.

Snelle levering. Deadline garantie.

Zo gaan wij verhalen schrijven.

Kennismaking.

Voor wij verhalen gaan schrijven, zijn we benieuwd naar jullie verhaal. We horen graag hoe wij jullie het beste kunnen ondersteunen.

Afspraken.

Is er een klik? Dan kleuren we de samenwerking in. We maken afspraken over de deadlines, het aantal verhalen en het vaste tarief.

Aan de slag.

Wij zorgen ervoor dat de verhalen op tijd af zijn. We denken proactief mee en bij een vaste samenwerking evalueren we geregeld.

Wat kost verhalen laten schrijven?

Voor het schrijven van verhalen maken we een offerte en eventueel een plan van aanpak. We werken vaak met vaste tarieven, bijvoorbeeld als we 1 of 2 verhalen per maand schrijven met een gebruikelijke lengte van 500 tot 800 woorden. Mochten jullie andere wensen hebben dan stemmen we onze werkwijze en tarieven daarop af. 

De verhalen schrijven we op basis van een interview. Bij een langere samenwerking schrijven we eventueel eerst een proefverhaal, mochten jullie dat fijn vinden. Tijdens de samenwerking denken we graag mee. Voor ons is het bijvoorbeeld een kleine moeite om de social media-teksten aan te leveren of het verhaal ook online te zetten.

Een betrokken redactie
voor een vast tarief.

1 verhaal per maand.

245,-
 • Gratis brainstormsessie.
 • 500-800 woorden.
 • Feedback verwerken.
 • Hulp bij online zetten.
 • Content passend bij jouw bedrijf.

2 verhalen per maand.

450,-
 • Gratis brainstormsessie.
 • 500-800 woorden.
 • Feedback verwerken.
 • Hulp bij online zetten.
 • Content passend bij jouw bedrijf.

Iets anders?
Dat kan ook.

Tarief op maat
 • Gratis brainstormsessie.
 • Lengte samen bepalen.
 • Feedback verwerken.
 • Hulp bij online zetten.
 • Content passend bij jouw bedrijf

Over Redactie Droog.

Veel organisaties en bedrijven hebben ons al verhalen laten schrijven. Van de bedrijfswagendealer op de hoek, tot het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat en de Radboud Universiteit. Met veel plezier gaan we ook voor jullie aan de slag.

We maken goed geschreven, originele verhalen en zijn erg betrokken. We zullen de verhalen nooit zomaar, hup, bij jullie over de schutting gooien en er vervolgens niet meer naar omkijken. En door onze journalistieke basis kunnen we foutloos tikken, zelfs onder tijdsdruk.

Verhaal laten schrijven

Dit schrijven onze opdrachtgevers.

In de verhalen staat geen leesteken fout, maar bovenal leveren ze beeldende portretten. Na het lezen van de verhalen lijkt het alsof je de geïnterviewde kent. Dat geldt ook voor de verhalen die ze leveren aan onze academie. Met plezier leg ik iedere week een opdracht bij hen neer.

Redactie Droog weet als geen ander hoe je die impact op iemands leven in een verhaal naar voren haalt. Ze stellen de juiste vragen en luisteren tussen de regels door. Precies wat ik zocht binnen mijn contentstrategie!

Lees de interviews en zie hoe Julian werkt. Hij heeft geen vragenlijst voor een interview, hij voert een gesprek en is oprecht geïnteresseerd. Julian slaagt erin het verhaal van iemand beter te verwoorden dan diegene zelf kan. Hij is een vakman.

Door de belangstelling en collegialiteit ontstaat er vanzelf een prettige, natuurlijke samenwerking. Ze zijn integer, eerlijk en open. Onbevangen en gedurfd. Bovendien lukt het door de flexibiliteit om samen snel wegen te vinden naar resultaat.​

Hulp bij alle bedrijfsteksten.

We schrijven met veel plezier allerlei teksten en verhalen voor jouw bedrijf of organisatie. Dat kan eenmalig zijn of in een structurele samenwerking. We spreken zo veel als mogelijk een vast tarief af. De hoogte daarvan hangt onder meer af van de hoeveelheid en het type werk.

Mochten jullie het fijn vinden, starten we met een proefverhaal- of tekst. Tijdens de samenwerking denken we graag met jullie mee. Bijvoorbeeld over hoe jullie de content maximaal kunnen benutten. Of misschien zijn jullie wel geholpen als wij bij het verhaal ook social media-teksten aanleveren.

Unieke content voor een vast tarief.

Interview.

Vanaf € 225,-

Blog.

Vanaf € 200,-

Webteksten.

€ 70,- per uur.

Nieuwsbrief.

Vanaf € 225,-

Persbericht.

Vanaf € 245,-

Eindredactie.

€ 70,- per uur.

Vraag een offerte aan voor de teksten die jullie kunnen gebruiken.

Succesverhalen.

De Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) laat ons meerdere artikelen schrijven per maand. Over onder anderen studenten, docenten, projecten en bijeenkomsten.

Voor het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat schreven we voor een jubileummagazine alle artikelen. We hielden drie dagen lang interviews en werkten die vervolgens uit.

Na de 125 verhalen voor het boek ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan schrijven we nu ook inhoudelijke blogartikelen en verhalen voor het personeelsblad. 

Verhaal laten schrijven? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wil je graag verhalen laten schrijven door ons? Vul het offerteformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.