Nieuwsbrief laten schrijven.

Wil je een nieuwsbrief laten schrijven om mensen op de hoogte te houden van ontwikkelingen bij jouw bedrijf, organisatie of in jouw branche? Wij helpen je graag met het opstellen van interessante nieuwsbrieven, zodat je mensen aan je bindt. 

Offerte aanvragen.

Wil je graag een nieuwsbrief laten schrijven door ons? Vraag hieronder een offerte aan!

Hoge kwaliteit. Creatief & goed geschreven.

Volledige ondersteuning. Van idee tot verzending.

Deadline garantie. Op tijd in de digitale brievenbus.

Zo gaan wij teksten voor nieuwsbrieven schrijven.

Kennismaking.

Voor wij nieuwsbrieven schrijven, zijn we benieuwd naar jullie verhaal. We horen graag hoe wij jullie het beste kunnen ondersteunen.

Afspraken.

Is er een klik? Dan gaan we de samenwerking inkleuren. We maken afspraken over o.a. deadlines, het aantal nieuwsbrieven en het tarief.

Aan de slag.

Wij zorgen ervoor dat elke nieuwsbrief altijd op tijd af is. We blijven proactief meedenken en bij een langere samenwerking evalueren we geregeld.

Wat kost een nieuwsbrief laten schrijven?

Voor het schrijven van een nieuwsbrief maken we een offerte en eventueel een plan van aanpak. We werken vaak volgens een vaste werkwijze voor een vast tarief, bijvoorbeeld als we 1 nieuwsbrief per maand of per week schrijven. Mochten er andere wensen zijn, dan stemmen we onze werkwijze en tarieven daarop af. 

De inhoud van elke nieuwsbrief stemmen we af met jullie. Dat kunnen we per nieuwsbrief doen of bij een brainstormsessie in één keer voor meerdere weken/maanden.  Vervolgens schrijven we de nieuwsbrief en zetten we deze op tijd klaar in het softwaresysteem dat jullie gebruiken, zoals Mailchimp of Hubspot. Na het verwerken van de eventuele feedback kunnen we ook op de verzendknop drukken, mochten jullie dat fijn vinden. 

Een betrokken redactie
voor een vast tarief.

1 nieuwsbrief
per maand.

245,-
 • Gratis brainstormsessie.
 • Klaarzetten in softwaresysteem.
 • Feedback verwerken.
 • Hulp bij versturen.

1 nieuwsbrief
per week.

225,-
 • Gratis brainstormsessie.
 • Klaarzetten in softwaresysteem.
 • Feedback verwerken.
 • Hulp bij versturen.

Iets anders?
Dat kan ook.

Tarief op maat
 • Gratis brainstormsessie.
 • Klaarzetten in softwaresysteem.
 • Feedback verwerken.
 • Hulp bij versturen.

Over Redactie Droog.

Het schrijven van een goede nieuwsbrief is een flinke uitdaging. De teksten moeten de aandacht trekken, nieuwe en relevante informatie bieden en worden onthouden door jouw lezers. Daar wordt nogal eens te makkelijk over gedacht. Wij helpen jullie graag met aantrekkelijke, interessante nieuwsbrieven.

Veel organisaties en bedrijven laten ons al nieuwsbrieven schrijven. Van leerplatform Hart voor Zorg tot patiëntenvereniging PlatformCHD en bedrijfswagendealer Dutch Vans. Met veel plezier gaan we ook voor jullie aan de slag. We maken originele nieuwsbrieven. We denken graag mee over de mogelijkheden en nieuwe items in de nieuwsbrief. En door onze journalistieke basis zijn we gewend aan deadlines.

Nieuwsbrief laten schrijven

Dit schrijven onze opdrachtgevers.

In de verhalen staat geen leesteken fout, maar bovenal leveren ze beeldende portretten. Na het lezen van de verhalen lijkt het alsof je de geïnterviewde kent. Dat geldt ook voor de verhalen die ze leveren aan onze academie. Met plezier leg ik iedere week een opdracht bij hen neer.

Redactie Droog weet als geen ander hoe je die impact op iemands leven in een verhaal naar voren haalt. Ze stellen de juiste vragen en luisteren tussen de regels door. Precies wat ik zocht binnen mijn contentstrategie!

Lees de interviews en zie hoe Julian werkt. Hij heeft geen vragenlijst voor een interview, hij voert een gesprek en is oprecht geïnteresseerd. Julian slaagt erin het verhaal van iemand beter te verwoorden dan diegene zelf kan. Hij is een vakman.

Door de belangstelling en collegialiteit ontstaat er vanzelf een prettige, natuurlijke samenwerking. Ze zijn integer, eerlijk en open. Onbevangen en gedurfd. Bovendien lukt het door de flexibiliteit om samen snel wegen te vinden naar resultaat.​

Hulp bij alle bedrijfsteksten.

We schrijven met veel plezier allerlei teksten en verhalen voor jouw bedrijf of organisatie. Dat kan eenmalig zijn of in een vaste samenwerking. We spreken zo veel mogelijk vaste tarieven af. De hoogte daarvan hangt onder meer af van de hoeveelheid en het type werk.

Gaan we structureel samenwerken, dan starten we met een proeftekst- of nieuwsbrief, mochten jullie het fijn vinden. Tijdens de samenwerking blijven we meedenken. Bijvoorbeeld over hoe jullie de content maximaal kunnen benutten. Of misschien zijn jullie wel geholpen als wij de nieuwsbrief ook meteen even versturen.

Unieke content voor een vast tarief.

Interview.

Vanaf € 225,-

Blog.

Vanaf € 200,-

Webteksten.

€ 70,- per uur.

Nieuwsbrief.

Vanaf € 225,-

Persbericht.

Vanaf € 245,-

Eindredactie.

€ 70,- per uur.

Vraag een offerte aan voor de teksten die jullie kunnen gebruiken.

Succesverhalen.

We maken & versturen de maandelijkse nieuwsbrief via Mailchimp, schrijven verhalen en hebben onlangs het eerste magazine gemaakt.

Voor Dutch Vans, verkoper van tweedehands bussen, schrijven én versturen we maandelijks de nieuwsbrief via Hubspot. Ook schrijven we de maandelijkse blog.

Voor het leerplatform voor zorgprofessionals voeren we de hele contentstrategie uit. Zo maken én versturen we onder meer elke week de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief laten schrijven? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wil je graag een nieuwsbrief laten schrijven door ons? Vul het offerteformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.