Website teksten laten schrijven.

Heeft het schrijven van nieuwe website teksten tot nu toe alleen maar frustraties opgeleverd? Kost het meer tijd dan gedacht en wil je daarom jouw website teksten laten schrijven door een professional? Wij doen het graag voor je.

Offerte aanvragen.

Wil je graag een website tekst laten schrijven door ons? Vraag hieronder een offerte aan!

Hoge kwaliteit. Creatief & SEO geoptimaliseerd.

Volledige ondersteuning. Van idee tot publicatie.

Snelle levering. Deadline garantie.

Zo gaan wij webteksten maken.

Kennismaking.

Voor wij website teksten gaan schrijven, luisteren we graag eerst naar jullie verhaal. Zodat wij jullie zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Afspraken.

Hebben we een klik? Dan maken we afspraken over de samenwerking. Denk aan deadlines, het aantal teksten en het vaste tarief.

Aan de slag.

Wij gaan schrijven en zorgen ervoor dat alles op tijd af is. We denken proactief mee. Misschien kunnen we ook wel helpen bij het online zetten?

Wat kost website teksten laten schrijven?

Voor het schrijven van website teksten werken we zo veel mogelijk met vaste tarieven en volgens een vaste werkwijze. We hebben twee veel gekozen opties voor het maken van de teksten, maar het is uiteraard ook mogelijk om daarvan af te wijken. Dan maken we een persoonlijk plan van aanpak. De tarieven zijn exclusief btw.

De website teksten schrijven we op basis van een persoonlijk gesprek of we gaan zelf op zoek naar informatie. Uiteraard denken we graag met je mee. Voor ons is het bijvoorbeeld een kleine moeite om de teksten ook even online te zetten, op het moment dat alle eventuele feedback is verwerkt.

Betrokken tekstschrijvers
voor een vast tarief.

Max 4 pagina's.

750,-
 • Home- & contactpagina.
 • Over-ons pagina.
 • 2 productpagina's.
 • Hulp bij online zetten.
 • SEO-geoptimaliseerd.

Max 6 pagina's.

950,-
 • Home- & contactpagina.
 • Over-ons pagina.
 • 4 productpagina's.
 • Hulp bij online zetten.
 • SEO-geoptimaliseerd.

Iets anders?
Dat kan ook.

Tarief op maat
 • Home- & contactpagina.
 • Over-ons pagina.
 • Productpagina's.
 • Hulp bij online zetten.
 • SEO-geoptimaliseerd.

Over onze tekstschrijvers.

We hebben al voor veel organisaties en bedrijven website teksten mogen schrijven. Van de bedrijfswagendealer op de hoek, tot het landelijke ‘pakketpuntbedrijf’ ViaTim en wijnhandelaar Awake Wijn. Met veel plezier gaan we ook voor jullie aan de slag.

We maken goed geschreven, originele teksten en zijn erg betrokken. We zullen de teksten niet zo, hup, bij jullie over de schutting gooien en er niet meer naar omkijken. We denken proactief mee en en door onze journalistieke basis kunnen we ook nog eens uitstekend foutloos tikken, zelfs onder tijdsdruk.

Website teksten laten schrijven

Dit schrijven onze opdrachtgevers.

In de verhalen staat geen leesteken fout, maar bovenal leveren ze beeldende portretten. Na het lezen van de verhalen lijkt het alsof je de geïnterviewde kent. Dat geldt ook voor de verhalen die ze leveren aan onze academie. Met plezier leg ik iedere week een opdracht bij hen neer.

Redactie Droog weet als geen ander hoe je die impact op iemands leven in een verhaal naar voren haalt. Ze stellen de juiste vragen en luisteren tussen de regels door. Precies wat ik zocht binnen mijn contentstrategie!

Lees de interviews en zie hoe Julian werkt. Hij heeft geen vragenlijst voor een interview, hij voert een gesprek en is oprecht geïnteresseerd. Julian slaagt erin het verhaal van iemand beter te verwoorden dan diegene zelf kan. Hij is een vakman.

Door de belangstelling en collegialiteit ontstaat er vanzelf een prettige, natuurlijke samenwerking. Ze zijn integer, eerlijk en open. Onbevangen en gedurfd. Bovendien lukt het door de flexibiliteit om samen snel wegen te vinden naar resultaat.​

Hulp bij alle bedrijfsteksten.

We schrijven met veel plezier allerlei teksten en verhalen voor jouw bedrijf of organisatie. Dat kan als een losse opdracht zijn of in een structurele samenwerking. We spreken vooraf zo vaak als mogelijk een vast tarief af. De hoogte daarvan hangt onder meer af van de hoeveelheid en het type werk.

Mochten jullie het fijn vinden, starten we met een proefverhaal- of tekst. Tijdens de samenwerking blijven we meedenken. Bijvoorbeeld over hoe jullie de teksten maximaal kunnen benutten. Of misschien zijn jullie wel geholpen als wij de blog ook even online zetten.

Unieke content voor een vast tarief.

Interview.

Vanaf € 225,-

Blog.

Vanaf € 200,-

Webteksten.

€ 70,- per uur.

Nieuwsbrief.

Vanaf € 225,-

Persbericht.

Vanaf € 245,-

Eindredactie.

€ 70,- per uur.

Vraag een offerte aan voor de teksten die jullie kunnen gebruiken.

Succesverhalen.

We schrijven de teksten voor de website, maken de maandelijkse nieuwsbrief, schrijven verhalen en hebben onlangs het eerste magazine gemaakt (coördinatie, eindredactie & verhalen).

Voor Dutch Vans, verkoper van tweedehands bussen, schrijven we de website- en SEO-teksten. Ook maken maandelijks we een blog over bedrijfswagens en schrijven & versturen we de nieuwsbrief.

Met de VOMI Academie hebben we een uitgebreide, vaste samenwerking. We maken de webteksten, schrijven interviews & blogs en denken mee over de contentstrategie.

Website teksten laten schrijven? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wil je graag website teksten laten schrijven door ons? Vul het offerteformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.