Over ons pagina laten schrijven.

Meer dan de helft van de bezoekers van je website bekijkt de Over ons pagina, maar vaak is juist die pagina niet leuk om te lezen. ‘Bouwbedrijf X is opgericht in 1978. In 1983 werd de onderneming uitgebreid met….’.

Oersaai en gortdroog. Weinig mensen die erin geïnteresseerd zijn of het met plezier lezen, terwijl ondernemers juist vaak een inspirerend verhaal hebben. Wil je een mooi profiel van je bedrijf? Een lekker leesbaar verhaal dat iedereen zal onthouden? Daar helpen wij je graag bij.

Offerte aanvragen.

Wil je graag een over ons pagina laten schrijven door ons? Vraag hieronder een offerte aan!

Hoge kwaliteit. Creatief, uniek & lekker leesbaar.

Vast tarief. Voor € 245,- een unieke Over ons pagina.

Snelle levering. Deadline garantie.

Zo gaan wij de Over ons pagina schrijven.

Offerte.

Vraag via het formulier onderaan deze pagina een offerte aan of neem contact met ons op via de mail of telefoon. We sturen je vervolgens de afspraken en na akkoord plannen we een interview.

Interview.

Tijdens het interview (telefonisch of digitaal) luisteren we goed naar jouw verhaal. Ook bespreken we eventuele wensen waarmee wij rekening moeten houden bij het schrijven van de tekst.

Oplevering.

Wij zetten jouw verhaal op een creatieve & foutloze manier op papier. Vervolgens verwerken we nog je eventuele feedback en leveren we de definitieve versie op (of zetten we het verhaal meteen even online voor je).

Wat kost een Over ons pagina laten schrijven?

Voor het schrijven van een originele en lekker leesbare Over ons pagina hebben wij een vaste manier van werken met een vast tarief: € 245,- (exclusief btw). Na het aanvragen van een offerte zetten we de afspraken nog even voor je op de mail. Is de offerte akkoord, dan plannen we een telefonisch of digitaal interview.

Na het gesprek, waarin we natuurlijk ook nog even bespreken of je specifieke wensen hebt waarmee we rekening moeten houden, gaan wij aan de slag met het schrijven. De lengte van het verhaal ligt tussen de 400 en 700 woorden. 

Na het inleveren van de eerste versie ontvangen we graag eventuele feedback en verwerken we deze. Vervolgens leveren we de definitieve versie op. We kunnen deze ook meteen even online zetten, mocht je daarmee geholpen zijn.

Uiteraard is het ook mogelijk om nog meer webteksten door ons te laten schrijven, als je toch al met je website aan de slag bent. Eventueel lees je op deze pagina meer over het schrijven van website teksten

Over ons pagina laten schrijven.

245,-
  • Interview van een uur.
  • Geen lengtelimiet.
  • Feedback verwerken.
  • Hulp bij online zetten.
  • Extra webteksten voor meerprijs.

Dit is onze Over ons pagina.

Hefbruggen, vaten smeerolie en halve liters bier. Daar zat ik dan, in de voor mij totaal onbekende wereld van de garage. Weggestopt in het achterste hok van een autobedrijf op een industrieterrein in Arnhem. Niet langer streed ik, Julian Droog, een paar keer per week als eindredacteur tegen de deadline of interviewde ik sporters na een wedstrijd, maar zat ik te zweten op teksten over Financial Lease en de nieuwste Renault Master L3H2 met sidebars of imperiaal.

Toch ligt hier de basis van Redactie Droog 2.0.

Over ons pagina laten schrijven

Dit schrijven opdrachtgevers over ons.

Lees de interviews en zie hoe Julian werkt. Hij heeft geen vragenlijst voor een interview, hij voert een gesprek en is oprecht geïnteresseerd. Julian slaagt erin het verhaal van iemand beter te verwoorden dan diegene zelf kan. Hij is een vakman.

In de verhalen staat geen leesteken fout, maar bovenal leveren ze beeldende portretten. Na het lezen van de verhalen lijkt het alsof je de geïnterviewde kent. Dat geldt ook voor de verhalen die ze leveren aan onze academie. Met plezier leg ik iedere week een opdracht bij hen neer.

Redactie Droog weet als geen ander hoe je die impact op iemands leven in een verhaal naar voren haalt. Ze stellen de juiste vragen en luisteren tussen de regels door. Precies wat ik zocht binnen mijn contentstrategie!

Ik heb ontzettend fijn gewerkt met Julian. Hij is straight to the point, komt zijn afspraken na. Ik heb de opdracht goed kunnen bespreken. Door de nieuwe teksten die hij heeft geschreven kan ik weer met trots verwijzen naar mijn website.

Hulp bij alle bedrijfsteksten.

Wij schrijven allerlei teksten en verhalen voor bedrijven en organisaties; van de bedrijfswagendealer op de hoek tot het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat. Het kan een losse opdracht zijn of een structurele samenwerking. 

Voor elke opdracht of samenwerking spreken we een vast tarief af. De hoogte daarvan hangt onder meer af van de hoeveelheid en het type werk. Tijdens de samenwerking denken we graag mee. Bijvoorbeeld over hoe de content maximaal benut kan worden of door de teksten zelf online te zetten.

Unieke content voor een vast tarief.

Interview.

Vanaf € 225,-

Blog.

Vanaf € 200,-

Webteksten.

€ 70,- per uur.

Nieuwsbrief.

Vanaf € 225,-

Persbericht.

Vanaf € 245,-

Eindredactie.

€ 70,- per uur.

Vraag een offerte aan voor de teksten die jullie kunnen gebruiken.

Succesverhalen.

We schrijven de teksten voor de website, maken de nieuwsbrief, schrijven verhalen en hebben onlangs het eerste magazine gemaakt.

Voor Dutch Vans, verkoper van tweedehands bedrijfswagens, schrijven we de webteksten, blogs, productteksten en de maandelijkse nieuwsbrief.

Voor het leerplatform voor zorgprofessionals maken we elke week blogs, de nieuwsbrief, verzorgen we interviews en denken we mee over de contentstrategie. 

Over ons pagina laten schrijven? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wil je graag een over ons pagina laten schrijven door ons? Vul het offerteformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.