SEO teksten laten schrijven.

Alles draait om de bovenste plekken van Google. Daar wil je staan met je bedrijf. En daarvoor moet je ijzersterke SEO teksten laten schrijven. Want alleen door de juiste zoekwoorden in een unieke tekst te verwerken, lukt het om je bereik te vergroten. Als ervaren tekstschrijvers helpen wij je graag.

Offerte aanvragen.

Wil je graag een SEO tekst laten schrijven door ons? Vraag hieronder een offerte aan!

Hoge kwaliteit teksten. Vergroot jouw online bereik.

Volledige ondersteuning. Van idee tot publicatie.

Snelle levering. Deadline garantie.

Zo gaan SEO tekstschrijvers te werk.

Kennismaking.

Voor wij SEO teksten schrijven, zijn we benieuwd naar jullie verhaal. We horen graag hoe wij jullie het beste kunnen ondersteunen.

Afspraken.

Is er een klik? Dan geven we de samenwerking verder vorm. We maken afspraken over de deadlines, het aantal SEO-teksten en het tarief.

Aan de slag.

Wij schrijven eerst één tekst, die je even kan beoordelen. Vervolgens zorgen we ervoor dat alle andere teksten op tijd af zijn.

Wat kost SEO teksten laten schrijven?

Voor het schrijven van SEO teksten maken we een offerte en eventueel een plan van aanpak. We werken vaak met vaste tarieven. Gebruikelijke lengtes voor SEO-teksten zijn 300 tot 400 woorden of 600 tot 800 woorden. Mochten jullie andere wensen hebben dan stemmen we onze werkwijze en tarieven daarop af. 

We schrijven altijd eerst één SEO-tekst. Die schrijven we op basis van input van een expert (mini-interview) of we gaan zelf op zoek naar de juiste informatie. De eerste tekst kunnen jullie vervolgens even beoordelen. Als die in orde is, schrijven we de overige teksten. Daarbij houden we dan direct rekening met de eventuele feedback die gegeven is op de eerste tekst.

Wij zorgen ervoor dat alle teksten af zijn voor de afgesproken deadline. Bovendien denken we altijd proactief met jullie mee. Misschien zijn jullie bijvoorbeeld wel geholpen als wij de teksten ook meteen even online zetten?

Een betrokken redactie
voor een vast tarief.

SEO teksten
tot 400 woorden.

40,- per tekst.
 • 300 tot 400 woorden.
 • Vanaf 15 teksten.
 • Meta title & description.
 • Hulp bij online zetten.

SEO teksten
tot 800 woorden.

70,- Per tekst.
 • 600 tot 800 woorden.
 • Vanaf 15 teksten.
 • Meta title & description.
 • Hulp bij online zetten.

Iets anders?
Dat kan ook.

Tarief op maat
 • Lengte samen bepalen.
 • Vanaf 15 teksten.
 • Meta title & description.
 • Hulp bij online zetten.

Over Redactie Droog.

Veel organisaties en bedrijven hebben ons al SEO teksten laten schrijven. Met veel plezier gaan we ook voor jullie aan de slag. Onze creatieve SEO-teksten zorgen ervoor dat jouw bedrijf of organisatie vaker wordt gevonden én onthouden. 

We maken goed geschreven, originele teksten en zijn erg betrokken. We zullen de SEO teksten nooit bij jullie over de schutting gooien en er niet meer naar omkijken. En door onze journalistieke basis kunnen we zelfs onder grote tijdsdruk foutloos tikken.

SEO teksten laten schrijven

Dit schrijven onze opdrachtgevers.

In de verhalen staat geen leesteken fout, maar bovenal leveren ze beeldende portretten. Na het lezen van de verhalen lijkt het alsof je de geïnterviewde kent. Dat geldt ook voor de verhalen die ze leveren aan onze academie. Met plezier leg ik iedere week een opdracht bij hen neer.

Redactie Droog weet als geen ander hoe je die impact op iemands leven in een verhaal naar voren haalt. Ze stellen de juiste vragen en luisteren tussen de regels door. Precies wat ik zocht binnen mijn contentstrategie!

Lees de interviews en zie hoe Julian werkt. Hij heeft geen vragenlijst voor een interview, hij voert een gesprek en is oprecht geïnteresseerd. Julian slaagt erin het verhaal van iemand beter te verwoorden dan diegene zelf kan. Hij is een vakman.

Door de belangstelling en collegialiteit ontstaat er vanzelf een prettige, natuurlijke samenwerking. Ze zijn integer, eerlijk en open. Onbevangen en gedurfd. Bovendien lukt het door de flexibiliteit om samen snel wegen te vinden naar resultaat.​

Hulp bij alle bedrijfsteksten.

Met veel plezier schrijven we allerlei teksten en verhalen voor jouw bedrijf of organisatie. Dat kan een losse opdracht zijn of in een langdurige, structurele samenwerking. We spreken altijd een vast tarief af. De hoogte daarvan hangt onder meer af van de hoeveelheid en het type werk.

Bij een structurele samenwerking, starten we met een proefverhaal- of tekst, mochten jullie dat fijn vinden. Tijdens de samenwerking blijven we met jullie meedenken. Bijvoorbeeld over hoe jullie de content maximaal kunnen benutten. Of misschien zijn jullie wel geholpen als wij bij het verhaal ook social media-teksten aanleveren.

Unieke content voor een vast tarief.

Interview.

Vanaf € 225,-

Blog.

Vanaf € 200,-

Webteksten.

€ 70,- per uur.

Nieuwsbrief.

Vanaf € 225,-

Persbericht.

Vanaf € 245,-

Eindredactie.

€ 70,- per uur.

Vraag een offerte aan voor de teksten die jullie kunnen gebruiken.

Succesverhalen.

Over ons pagina laten schrijven

The Brand Office.

In samenwerking met online marketingbureau The Brand Office hebben we honderden SEO-teksten gemaakt voor allerlei bedrijven; van schilders tot meubelmakers.

Voor Dutch Vans, verkoper van tweedehands bussen, hebben we al honderden SEO-teksten geschreven. Daarmee hebben ze hun organische bereik flink vergroot.

Voor het leerplatform voor zorgprofessionals maken we elke week SEO-teksten, de nieuwsbrief, interviews en we denken we over de contentstrategie. 

SEO teksten laten schrijven door een tekstbureau?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wil je graag SEO teksten laten schrijven door ons? Vul het offerteformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.