Persbericht laten schrijven.

Heb je belangrijk nieuws dat je met de buitenwereld moet delen, maar weet je niet waar je moet beginnen of kom je tijd tekort om zelf in de pen te klimmen? Wil je daarom een persbericht laten schrijven door een professional? Wij helpen je graag.

Offerte aanvragen.

Wil je graag een persbericht laten schrijven door ons? Vraag hieronder een offerte aan!

Aantrekkelijk persbericht. Mensenwerk, geen AI.

Ervaren nieuwsmakers. Journalistiek netwerk.

Oplevering binnen een week. Vaste prijs: € 245,-

Zo gaan wij een persbericht schrijven.

Persoonlijk gesprek.

Als de offerte akkoord is, voeren we een persoonlijk gesprek van ongeveer een halfuur. Daarin bespreken we de inhoud van het persbericht en wat je wil bereiken.

Schrijven.

Na het gesprek gaan wij aan de slag met het schrijven van het persbericht. Deze leveren we binnen een week op. Mocht je feedback hebben, dan verwerken we die.

Versturen.

We brengen het persbericht gratis onder de aandacht bij relevante mediacontacten die we hebben. Je ontvangt bovendien handige tips voor het zelf versturen van het persbericht.

Wat kost een persbericht laten schrijven?

Voor het schrijven van een persbericht hebben we vaste werkwijze met een vast tarief van € 245,- exclusief btw. We voeren eerst een persoonlijk gesprek, waarin we luisteren naar jouw verhaal en de inhoud van het persbericht bespreken. Ook spreken we een concrete deadline af voor de oplevering van de eerste versie. Dat is altijd binnen een week.

De eventuele feedback die je hebt, verwerken wij vervolgens. Daarna ontvang je van ons het definitieve persbericht dat je kan gaan verspreiden. Je ontvangt gratis handige tips voor een professionele verzending van het persbericht. Bovendien brengen we het persbericht eventueel kosteloos onder de aandacht bij relevante mediacontacten van ons. Daarmee is de kans groter op media-aandacht dan wanneer het persbericht in de centrale redactie-inbox belandt.

Omdat een persbericht doeltreffend moet zijn en de aandacht van de lezer moet trekken, is het belangrijk dat de tekst helder en krachtig is. Kennis en ervaring zijn cruciaal om belangrijk nieuws op de juiste manier naar buiten te brengen. Een persbericht laten schrijven door een betrokken en ervaren professional is daarom een uitstekend idee. 

Persbericht laten schrijven.

245,-
  • Persoonlijke aanpak.
  • 400-700 woorden.
  • Feedback verwerken.
  • Doeltreffend persbericht.
  • Tips voor professionele verspreiding.

Over Redactie Droog.

Door onze journalistieke ervaring beschikken we over een netwerk in de krantenwereld en veel kennis van de media. We zijn daardoor de perfecte schrijver van jouw persbericht. Zo zetten we nieuws op een goede manier op papier, zijn we gewend om met strakke deadlines te werken en weten we waar journalisten enthousiast van worden. Voor de verspreiding van het persbericht denken we bovendien met je mee. 

Veel organisaties en bedrijven hebben ons al persberichten laten schrijven. Van pakketpuntbedrijf ViaTim tot Orderli, de QR-besteloplossing voor de horeca. Met veel plezier gaan we ook voor jullie aan de slag met het opstellen van een persbericht.

Tekstbureau

Dit schrijven onze opdrachtgevers.

In de verhalen staat geen leesteken fout, maar bovenal leveren ze beeldende portretten. Na het lezen van de verhalen lijkt het alsof je de geïnterviewde kent. Dat geldt ook voor de verhalen die ze leveren aan onze academie. Met plezier leg ik iedere week een opdracht bij hen neer.

Redactie Droog weet als geen ander hoe je die impact op iemands leven in een verhaal naar voren haalt. Ze stellen de juiste vragen en luisteren tussen de regels door. Precies wat ik zocht binnen mijn contentstrategie!

Lees de interviews en zie hoe Julian werkt. Hij heeft geen vragenlijst voor een interview, hij voert een gesprek en is oprecht geïnteresseerd. Julian slaagt erin het verhaal van iemand beter te verwoorden dan diegene zelf kan. Hij is een vakman.

Door de belangstelling en collegialiteit ontstaat er vanzelf een prettige, natuurlijke samenwerking. Ze zijn integer, eerlijk en open. Onbevangen en gedurfd. Bovendien lukt het door de flexibiliteit om samen snel wegen te vinden naar resultaat.​

Hulp bij alle bedrijfsteksten.

We schrijven allerlei verhalen & teksten voor bedrijven en organisaties. Dat kan eenmalig zijn of in een langdurige samenwerking. We spreken voor veel opdrachten of samenwerkingen een vast tarief af. De hoogte daarvan hangt onder meer af van de hoeveelheid en het type werk.

Bij een structurele samenwerking starten we eventueel met een proefverhaal- of tekst. Vervolgens denken we continu proactief mee. Bijvoorbeeld over hoe je de content maximaal kan benutten. Of misschien ben je wel geholpen als wij ook meteen social media-teksten aanleveren bij een verhaal of blog.

Unieke content voor een vast tarief.

Interview.

Vanaf € 225,-

Blog.

Vanaf € 200,-

Webteksten.

€ 70,- per uur.

Nieuwsbrief.

Vanaf € 225,-

Persbericht.

Vanaf € 245,-

Eindredactie.

€ 70,- per uur.

Vraag een offerte aan voor de teksten die jullie kunnen gebruiken.

Succesverhalen.

Wekelijks draaien we eindredactiediensten voor
het Algemeen Dagblad. Ook schrijven we verhalen voor het AD en andere kranten van DPG Media.

ViaTim.

Voor pakketpuntbedrijf ViaTim schreven we voor Black Friday een persbericht om aandacht te krijgen voor de grote uitdaging waar bezorgdiensten voor staan.

De Gelderlander.

We hebben verhalen geschreven voor vrijwel elke regionale krant in Nederland; van De Limburger tot het Friesch Dagblad. Ook werken we al lang voor de Gelderlander.

Persbericht laten schrijven? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wil je graag een persbericht laten schrijven door ons? Vul het offerteformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.