Persbericht laten schrijven.

Heb je belangrijk nieuws dat je met de buitenwereld moet delen, maar weet je niet waar je moet beginnen of kom je tijd tekort om zelf in de pen te klimmen? Wil je daarom een persbericht laten schrijven door een professional? Wij helpen je graag.

Hoge kwaliteit. Aantrekkelijk persbericht.

Ervaren nieuwsmakers. Journalistieke basis.

Snelle levering. Deadline garantie.

Zo gaan wij een persbericht schrijven.

Persoonlijk gesprek.

Als de offerte akkoord is, voeren we een persoonlijk gesprek. Daarin bespreken we de inhoud van het persbericht en wat je wil bereiken.

Aan de slag.

Na het gesprek gaan wij aan de slag met het schrijven van het persbericht. Deze leveren we voor de afgesproken deadline op.

Definitieve versie.

Na de oplevering van de eerste versie verwerken wij de eventuele feedback die je hebt en leveren we de definitieve versie bij je op.

Wat kost een persbericht laten schrijven?

Voor het schrijven van een persbericht hebben we vaste werkwijze met een vast tarief van € 245,- exclusief btw. We voeren eerst een persoonlijk gesprek, waarin we luisteren naar jouw verhaal en de inhoud van het persbericht bespreken. Ook spreken we een deadline af voor de oplevering van de eerste versie.

De eventuele feedback die je hebt, verwerken wij vervolgens. Daarna ontvang je van ons het definitieve persbericht dat je kan gaan verspreiden. Mocht je nog andere wensen hebben of meer hulp willen, dan stemmen we in overleg onze werkwijze en tarieven daarop af. 

Omdat een persbericht doeltreffend moet zijn en de aandacht van de lezer moet trekken, is het belangrijk dat de tekst helder en krachtig is. Kennis en ervaring zijn cruciaal om belangrijk nieuws op de juiste manier naar buiten te brengen. Een persbericht laten schrijven door een professional is daarom een goed idee.

Persbericht laten schrijven.

245,-
  • Persoonlijk gesprek.
  • 400-700 woorden.
  • Feedback verwerken.
  • Doeltreffend persbericht.

Over Redactie Droog.

Door onze journalistieke ervaring beschikken we over een netwerk in de krantenwereld en veel kennis van de media. We zijn daardoor de perfecte schrijver van jouw persbericht. Zo zetten we nieuws op een goede manier op papier, zijn we gewend om met strakke deadlines te werken en weten we waar journalisten enthousiast van worden. Voor de verspreiding van het persbericht denken we bovendien met je mee. 

Veel organisaties en bedrijven hebben ons al persberichten laten schrijven. Van pakketpuntbedrijf ViaTim tot Orderli, de QR-besteloplossing voor de horeca. Met veel plezier gaan we ook voor jullie aan de slag met het opstellen van een persbericht.

Dit schrijven onze opdrachtgevers.

In de verhalen staat geen leesteken fout, maar bovenal leveren ze beeldende portretten. Na het lezen van de verhalen lijkt het alsof je de geïnterviewde kent. Dat geldt ook voor de verhalen die ze leveren aan onze academie. Met plezier leg ik iedere week een opdracht bij hen neer.

Redactie Droog weet als geen ander hoe je die impact op iemands leven in een verhaal naar voren haalt. Ze stellen de juiste vragen en luisteren tussen de regels door. Precies wat ik zocht binnen mijn contentstrategie!

Lees de interviews en zie hoe Julian werkt. Hij heeft geen vragenlijst voor een interview, hij voert een gesprek en is oprecht geïnteresseerd. Julian slaagt erin het verhaal van iemand beter te verwoorden dan diegene zelf kan. Hij is een vakman.

Door de belangstelling en collegialiteit ontstaat er vanzelf een prettige, natuurlijke samenwerking. Ze zijn integer, eerlijk en open. Onbevangen en gedurfd. Bovendien lukt het door de flexibiliteit om samen snel wegen te vinden naar resultaat.​

Hulp bij alle bedrijfsteksten.

We schrijven allerlei verhalen & teksten voor bedrijven en organisaties. Dat kan eenmalig zijn of in een langdurige samenwerking. We spreken voor veel opdrachten of samenwerkingen een vast tarief af. De hoogte daarvan hangt onder meer af van de hoeveelheid en het type werk.

Bij een structurele samenwerking starten we eventueel met een proefverhaal- of tekst. Vervolgens denken we continu proactief mee. Bijvoorbeeld over hoe je de content maximaal kan benutten. Of misschien ben je wel geholpen als wij ook meteen social media-teksten aanleveren bij een verhaal of blog.

Unieke content voor een vast tarief.

Interview.

Vanaf € 225,-

Blog.

Vanaf € 200,-

Webteksten.

€ 70,- per uur.

Nieuwsbrief.

Vanaf € 225,-

Persbericht.

Vanaf € 245,-

Eindredactie.

€ 70,- per uur.

Vraag een offerte aan voor de teksten die jullie kunnen gebruiken.

Succesverhalen.

Wekelijks draaien we eindredactiediensten voor
het Algemeen Dagblad. Ook schrijven we verhalen voor het AD en andere kranten van DPG Media.

ViaTim.

Voor pakketpuntbedrijf ViaTim schreven we voor Black Friday een persbericht om aandacht te krijgen voor de grote uitdaging waar bezorgdiensten voor staan.

De Gelderlander.

We hebben verhalen geschreven voor vrijwel elke regionale krant in Nederland; van De Limburger tot het Friesch Dagblad. Ook werken we al lang voor de Gelderlander.

Persbericht laten schrijven? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wil je graag een persbericht laten schrijven door ons? Vul het offerteformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.