Persbericht laten schrijven.

Heb je belangrijk nieuws dat je met de buitenwereld moet delen, maar weet je niet waar je moet beginnen of kom je tijd tekort om zelf in de pen te klimmen? Wil je daarom een persbericht laten schrijven door een professional? Wij helpen je graag.

Door onze journalistieke ervaring zijn wij de perfecte schrijver van jouw persbericht. Wij kunnen nieuws op een goede manier op papier zetten, zijn gewend om met strakke deadlines te werken en we weten waar journalisten enthousiast van worden. Voor de verspreiding van het persbericht hebben we bovendien een uitgebreid netwerk in de media.

Waarom een persbericht laten schrijven?

 • Journalisten zijn er blij mee
 • Publiciteit
 • Kleine investering, groot bereik
 • Linkbuilding

Schrijf Redactie Droog.

Een persbericht laten schrijven door Redactie Droog? Gebruik het contactformulier voor een vrijblijvende kennismaking en offerte.

  Artikel laten schrijven

  Julian Droog.
  Tekstschrijver.

  Persbericht laten schrijven door professional.

  Een persbericht moet doeltreffend zijn en de aandacht van de lezer trekken. Daarvoor moet de tekst helder en krachtig zijn opgeschreven. Alles draait om de kern van je boodschap, bijzaken zijn overbodig.

  Het schrijven van een persbericht lijkt misschien eenvoudig, maar dat is het niet. Kennis en ervaring zijn cruciaal om belangrijk nieuws op de juiste manier naar buiten te brengen. Een persbericht laten schrijven door een professional is daarom altijd een goed idee.

  Wat kost een persbericht laten schrijven?

  Elke opdracht is anders en dus verschilt ook het prijskaartje. Dat houdt niet in dat een persbericht laten schrijven bakken met geld kost. Wij kunnen je al helpen vanaf € 299,-.

  Voordat wij aan de slag gaan voor je, maken we op basis van jouw wensen altijd een vrijblijvende offerte. Daarin geven we een vaste prijs. Zo weet je van tevoren precies wat je betaalt voor het schrijven het persbericht.

  Wil je een persbericht laten schrijven door ons? Neem dan vrijblijvend contact op of gebruik het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

  Persbericht.
  v.a. € 299,-
  Ervaren nieuwsmakers.
  Logisch opgebouwde persberichten.
  Groot netwerk in krantenwereld.
  Onbeperkt aantal feedbackrondes.

  Wat schrijven klanten over Redactie Droog?

  ‘Het boek is beter leesbaar’

  Uniformiteit. Hoe spreek je lezers aan? Volgorde. En vooral het stellen van vragen als ‘wat bedoel je hiermee?’ en ‘welk punt wil je maken?’ hebben het boek zo veel beter (leesbaar) gemaakt. Ik heb geen moment getwijfeld aan de meerwaarde van Julian als eindredacteur.

  Marjet Veldhuis / Auteur

  ‘Goede tone of voice’

  Julian is onze vaste tekstschrijver. Hij is een fijn persoon om mee samen te werken en communiceert duidelijk. Julian is erg flexibel, denkt goed mee en schrijft met een goede tone of voice. We zullen in de toekomst zeker vaker projecten met hem op gaan pakken.

  Tessa Liebrand / Freelancer.nl

  ‘Snel en secuur’

  Als avondchef bij AD Sportwereld vind ik het heel fijn om Julian in het team te hebben. Hij is zeer betrokken, komt vaak met goede ideeën en is in de eindredactie snel en toch erg secuur. Bovendien is hij flexibel, altijd goedgehumeurd en energiek. Kortom, op Julian kun je bouwen.

  Lars Omloo / AD

  Waarom een persbericht laten schrijven door ons? 

  Onze nieuwsgierigheid en enthousiasme hebben ons al naar vele plekken geleid. Van bedrijfswagendealers tot zorgorganisaties: overal gaan wij op zoek naar goede verhalen. Inmiddels hebben we al duizenden teksten geschreven voor kranten, magazines, bedrijven en overheidsinstellingen. 

  Bovendien kunnen wij ons razendsnel verdiepen in nieuwe onderwerpen. Zo schreven we onder andere teksten voor een platform voor freelancers, een leasemaatschappij, horecazaken en een wijn- en koffiehandelaar. Dus waar het ook over gaat, je kunt altijd jouw persbericht laten schrijven door Redactie Droog.

  Wil je een persbericht laten schrijven door ons? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij schrijven niet alleen persberichten, maar hebben ook veel ervaring met het controleren en verbeteren van stukken. Daarnaast kunnen wij onder meer artikelen voor je opstellen, blogs schrijven en teksten voor jouw (nieuwe) website maken.

  Meer lezen over ons? Klik dan hier.

  Pim Muller.
  Tekstschrijver.

  Wat kan je verwachten van Redactie Droog?

  Schrijf ons.

  Een persbericht laten schrijven? Gebruik het contactformulier voor een vrijblijvende kennismaking.

   Schrijf ons.

   SEO teksten laten schrijven? Gebruik het contactformulier voor een vrijblijvende kennismaking en gratis offerte.

    Archiefkast.

    In het buitenland.