Heb je belangrijk nieuws dat je met de buitenwereld moet delen, maar weet je niet waar je moet beginnen of kom je tijd tekort om zelf in de pen te klimmen? Wil je daarom een persbericht laten schrijven door een professional? Ik help je graag.

Door mijn journalistieke ervaring ben ik de perfecte schrijver van jouw persbericht. Ik kan nieuws op een goede manier op papier zetten, ben gewend om met strakke deadlines te werken en weet waar journalisten enthousiast van worden. Voor de verspreiding van het persbericht heb ik bovendien een uitgebreid netwerk in de media.

Meer over redactie droog.
Persbericht laten schrijven

Heb je belangrijk nieuws dat je met de buitenwereld moet delen, maar weet je niet waar je moet beginnen of kom je tijd tekort om zelf in de pen te klimmen? Wil je daarom een persbericht laten schrijven door een professional? Ik help je graag.

Door mijn journalistieke ervaring ben ik de perfecte schrijver van jouw persbericht. Ik kan nieuws op een goede manier op papier zetten, ben gewend om met strakke deadlines te werken en weet waar journalisten enthousiast van worden. Voor de verspreiding van het persbericht heb ik bovendien een uitgebreid netwerk in de media.

Persbericht laten schrijven
Meer over redactie droog.

Waarom een persbericht laten schrijven door mij?

 • Ervaren nieuwsmaker
 • Gewend aan strakke deadlines
 • Heldere en krachtige teksten
 • Goede opbouw van het persbericht
 • Uitgebreid medianetwerk
 • Meer aandacht voor jouw nieuws
 • Uitstekende taalkennis

Een vak apart.

Een persbericht moet doeltreffend zijn en de aandacht van de lezer trekken. Daarvoor moet de tekst helder en krachtig zijn opgeschreven. Alles draait om de kern van je boodschap, bijzaken zijn overbodig.

Het schrijven van een persbericht lijkt misschien eenvoudig, maar dat is het niet. Kennis en ervaring zijn cruciaal om belangrijk nieuws op de juiste manier naar buiten te brengen. Een persbericht laten schrijven door een professional is daarom altijd een goed idee.

Waarom een persbericht laten schrijven door mij?

 • Ervaren nieuwsmaker
 • Gewend aan strakke deadlines
 • Heldere en krachtige teksten
 • Goede opbouw van het persbericht
 • Uitgebreid medianetwerk
 • Meer aandacht voor jouw nieuws
 • Uitstekende taalkennis

Een vak apart.

Een persbericht moet doeltreffend zijn en de aandacht van de lezer trekken. Daarvoor moet de tekst helder en krachtig zijn opgeschreven. Alles draait om de kern van je boodschap, bijzaken zijn overbodig. Het schrijven van een persbericht lijkt misschien eenvoudig, maar dat is het niet. Kennis en ervaring zijn cruciaal om belangrijk nieuws op de juiste manier naar buiten te brengen. Een persbericht laten schrijven door een professional is daarom een goed idee.

Archiefkast.

Archiefkast.

Een persbericht laten schrijven: hoe werkt het?

Wil je mij jouw persbericht laten schrijven? Laat je gegevens achter via het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. We bespreken het nieuws voor het persbericht, jouw doelgroep (en daarmee de toon van de tekst) en de deadline. Van tevoren maken we ook een afspraak over een vaste prijs, zodat je weet waar je aan toe bent.

Heb je al een persbericht geschreven en wil je alleen nog een kritische blik of hulp bij de verspreiding? Ook daarbij kan ik je helpen. Door mijn werk als eindredacteur voor De Gelderlander en het AD heb ik een uitstekende taalkennis en veel ervaring met het verbeteren van teksten. Laat je gegevens achter of neem zelf contact met mij op en ik ga direct voor je aan de slag.

Contactformulier.

Wil je een persbericht laten schrijven door mij? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

Een persbericht laten schrijven: hoe werkt het?

Wil je mij jouw persbericht laten schrijven? Laat je gegevens achter via het contactformulier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. We bespreken het nieuws voor het persbericht, jouw doelgroep (en daarmee de toon van de tekst) en de deadline. Van tevoren maken we ook een afspraak over een vaste prijs, zodat je weet waar je aan toe bent.

Heb je al een persbericht geschreven en wil je alleen nog een kritische blik of hulp bij de verspreiding? Ook daarbij kan ik je helpen. Door mijn werk als eindredacteur voor De Gelderlander en het AD heb ik een uitstekende taalkennis en veel ervaring met het verbeteren van teksten. Laat je gegevens achter of neem zelf contact met mij op en ik ga direct voor je aan de slag.

Contactformulier.

Wil je een persbericht laten schrijven door mij? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.