HandicapNL.

Hoe is het om in Nederland te leven met een handicap? Wat waren confronterende momenten? Hoe zag het diepe dal eruit en op welke manier ben je eruit geklommen? 

Voor HandicapNL voeren we intense gesprekken met mensen van wie het leven een onverwachte wending kreeg. Met de interviews en verhalen laat HandicapNL zien hoeveel impact een handicap heeft en tegen welke problemen iemand aanloopt.  

9

Julian en zijn team hebben HandicapNL voorzien van enkele steengoede verhalen binnen onze personal storytelling. Het invoelbaar maken van het effect van een handicap is van groot belang om donateurs en fondsen de noodzaak van een stichting als HandicapNL te laten ervaren. Redactie Droog weet als geen ander hoe je die impact op iemands leven in een verhaal naar voren haalt. Ze stellen de juiste vragen en luisteren tussen de regels door. Precies wat ik zocht binnen mijn contentstrategie!

Vincent staat na hersenbloeding weer voor de klas.

Vincent Rompelberg is wiskundedocent in hart en nieren. Zijn grote wens, toen hij zes jaar geleden een hersenbloeding kreeg, was dan ook: zo snel mogelijk terug voor de klas. Maar het was niet makkelijk om überhaupt een kans te krijgen. “Het zou voor heel veel mensen fijn zijn als je een soort coach hebt na je revalidatie.”

Nicolet loopt na 15 jaar tegen haar grenzen aan.

Nicolet wordt op haar 28ste aangereden. Het hersenletsel dat ze oploopt verandert haar leven. Op wilskracht en doorzettingsvermogen blijft ze 15 jaar lang op de been en leidt ze een relatief gelukkig levenMaar dan stort ze alsnog in. Ik denk dat maar weinig mensen wisten hoe moe ik was.” 

Na 9 jaar had Paul zijn leven pas weer op de rit.

Paul van Gellecom kreeg 16 jaar geleden een herseninfarct, met langdurig hersenletsel tot gevolg. Jarenlang probeerde hij zichzelf ervan te overtuigen dat er niets aan de hand was. Tot het misging. Pas na een lange strijd met zijn werkgever, instanties én zichzelf kreeg Paul de ondersteuning die hij nodig heeft.

Frits liep constant tegen problemen aan.

Frits Keulers (62) was kerngezond en sportte bijna dagelijks. Toen 25 jaar geleden de reumaklachten begonnen, bleek dat het startsein voor fysieke malaise die uiteindelijk leidde tot twee geamputeerde onderbenen. Na acht maanden in het revalidatiecentrum viel de nieuwe realiteit hem rauw op zijn dak.

Samenwerken? 

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Bel of schrijf ons voor een kennismaking of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.