Zo werken wij.

Wij zijn de tekstschrijvers waar je elke dag op kan rekenen. We schrijven graag verhalen, interviews, artikelen, blogs, nieuwsbrieven & meer.

Tekstbureau

Zo starten we de samenwerking.

Kennismaking.

Voor wij aan de slag gaan, zijn we benieuwd naar jullie verhaal. We horen graag hoe wij jullie het beste kunnen ondersteunen.

Afspraken.

Is er een klik? Dan gaan we de samenwerking inkleuren. We maken samen afspraken over de deadlines en het vaste tarief.

Aan de slag.

Wij gaan schrijven en zorgen ervoor dat alles op tijd online staat. We denken proactief mee, bij een langere samenwerking evalueren we geregeld.

Hulp bij alle bedrijfsteksten.

We schrijven met veel plezier allerlei teksten en verhalen voor jouw bedrijf of organisatie. Dat kan eenmalig zijn of in een structurele samenwerking. We spreken altijd een vast tarief af. De hoogte daarvan hangt onder meer af van de hoeveelheid en het type werk.

Mochten jullie het fijn vinden, starten we met een proefverhaal- of tekst. Tijdens de samenwerking denken we graag met jullie mee. Bijvoorbeeld over hoe jullie de content maximaal kunnen benutten. Of misschien zijn jullie wel geholpen als wij bij het verhaal ook social media-teksten aanleveren.

Unieke content voor een vast tarief.

Interview.

Vanaf € 225,-

Blog.

Vanaf € 200,-

Webteksten.

€ 70,- per uur.

Nieuwsbrief.

Vanaf € 225,-

Persbericht.

Vanaf € 245,-

Eindredactie.

€ 70,- per uur.

Vraag een offerte aan voor de teksten die jullie kunnen gebruiken.

Succesverhalen.

Elke maand schrijven we tussen de drie en vijf blogs voor Ubbink. Daarnaast maken we de verhalen voor het personeelsblad en schreven we het jubileumboek.

Voor het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat schreven we voor een jubileummagazine alle artikelen. We hielden drie dagen lang interviews en werkten die vervolgens uit.

Voor het leerplatform voor zorgprofessionals maken we elke week blogs, de nieuwsbrief, verzorgen we interviews en denken we mee over de contentstrategie. 

Over Redactie Droog.

Veel organisaties en bedrijven hebben ons al verhalen en teksten laten schrijven. Van de regionale zorginstelling tot het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Met veel plezier gaan we ook voor jullie aan de slag. We maken goed geschreven, creatieve artikelen en teksten. We zijn betrokken en kunnen door onze journalistieke basis onder tijdsdruk foutloos tikken.

Artikel laten schrijven

Dit schrijven onze opdrachtgevers.

In de verhalen staat geen leesteken fout, maar bovenal leveren ze beeldende portretten. Na het lezen van de verhalen lijkt het alsof je de geïnterviewde kent. Dat geldt ook voor de verhalen die ze leveren aan onze academie. Met plezier leg ik iedere week een opdracht bij hen neer.

Redactie Droog weet als geen ander hoe je die impact op iemands leven in een verhaal naar voren haalt. Ze stellen de juiste vragen en luisteren tussen de regels door. Precies wat ik zocht binnen mijn contentstrategie!

Lees de interviews en zie hoe Julian werkt. Hij heeft geen vragenlijst voor een interview, hij voert een gesprek en is oprecht geïnteresseerd. Julian slaagt erin het verhaal van iemand beter te verwoorden dan diegene zelf kan. Hij is een vakman.

Door de belangstelling en collegialiteit ontstaat er vanzelf een prettige, natuurlijke samenwerking. Ze zijn integer, eerlijk en open. Onbevangen en gedurfd. Bovendien lukt het door de flexibiliteit om samen snel wegen te vinden naar resultaat.​

Samenwerken? 

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Bel of schrijf ons voor een kennismaking of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.