De stoelen staan al op de tafel, het tapasrestaurant in hartje Boedapest is brandschoon. Samen met Mark de Vries word ik de avond voor mijn vertrek uit Hongarije kort na middernacht de zaak uitgezet. De tent gaat sluiten, het bier is op. Het is een schitterend einde van mijn trip naar Hongarije. Ik heb Mark, ex-profvoetballer en cultfiguur, in een week tijd vier keer ontmoet. Tot diep in de nacht praten we over zijn voetbalideeën en bespreken we de ‘tactiek’ van mijn vriendenteam.  

De reizen naar het buitenland leveren onvergetelijke momenten op. Bovendien keer ik iedere keer met mooie verhalen terug naar Nederland. Daarom trek ik regelmatig op eigen initiatief de grens over om sporters te bezoeken en reportages te maken voor onder meer De Gelderlander, VICE Sports en het AD.

Klik op de marker  voor meer informatie over deze reis. Vanuit daar kan worden doorgeklikt naar de pagina waarop alle artikelen staan van de desbetreffende locatie.

Alle verhalen die ik in het buitenland heb geschreven op een rij.